Lanzarote

27vakantiedagen.nl

Lanzarote is een mooi eiland. Het is bestaat uit vulkanisch gebied en heeft nog steeds een grote krater. Erg leuk als je dit interessant vindt. Lanzarote is ook een leuk eiland als je van watersporten houdt. Er zijn meerdere activiteiten die je op het eiland kunt doen. Leuk als je van een actieve vakantie houdt. 

Het weer

Lanzarote is een eiland net naast de Afrikaanse kust. Het is er het hele jaar door rond de 20 graden. Ideaal als je niet houdt van een heel warm land maar toch wel wat warmte wilt hebben. Op Lanzarote kan het wel erg waaien. Hierdoor kan het soms wat kouder aanvoelen dan dat het daadwerkelijk is. 

27vakantiedagen.nl

Bezienswaardigheden

Lanzarote heeft een paar bezienswaardigheden. Lanzarote is een echt vulkanisch eiland en dat is ook goed te zien. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal park waar je echt onaangeraakt vulkanisch steen kunt zien. Je kunt hier ook niet zomaar komen. Het is best indrukwekkend om allemaal te zien. In het park laten ze ook de kracht van vulkanische warmte zien. Bij het park kun je ook eten. Als het eten wordt verwarmd door de vulkanische warmte. Dat is natuurlijk best speciaal om een keer mee te maken.

Watersportactiviteiten

Zoals eerder genoemd kun je op Lanzarote erg leuk sporten. Vooral als je gek bent van surfen is dit een leuk eiland om te bezoeken. Door de wind zijn er op veel plekken aan de kust goede stukken waar je met hoge golven kunt surfen. De hoge golven zijn vaak wel voor mensen die veel surfen. Gelukkig zijn er op het eiland ook andere gebieden waar de golven wat minder hoog zijn waar je goed kunt leren surfen als je dat wilt. Er zijn ook veel verschillende surfscholen waarvoor je hier terecht kunt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *