Vakantie in de buurt? Bezoek de Leistert

vakantie plek

Door een toevallige boeking kwamen we terecht bij De Leistert. Dit is een vakantiepark met heel veel mogelijkheden en het is ons, als gezin, erg bevallen. We kwamen er terecht omdat onze vakantie niet door ging door omstandigheden, we wilde toch het gevoel hebben er ‘even uit’ te zijn, en gingen op zoek naar iets in de buurt. 

kamperen nederland

Een luxe chalet met douche en wc

Voor we het wisten hadden we een luxe chalet geboekt bij de Leistert. We kenden het nog niet en hadden er ook niet veel over gehoord, maar de website zag er goed uit en er waren genoeg speelmogelijkheden voor de kinderen. Toen we er aankwamen was alles top geregeld, we hadden een mooi plekje in de zon, met een heerlijk terras. Wij hadden de fietsen mee, zodat we de natuur kunnen ontdekken, terwijl de kinderen heerlijk overdag konden zwemmen. Ze hebben binnen en buitenbaden, wat ik altijd erg fijn vindt. Daarnaast zijn er drie restaurants, waardoor je elke avond wel iets anders kan eten. Het was ook erg gezellig qua sfeer, je merkt dat dit vaak heel erg belangrijk is: de mensen die er werkte deden allemaal hard hun best om je vakantie te laten slagen. En dit is absoluut gelukt. Ik raad het dan ook echt aan. Het is sowieso een goed en fijn idee om eens in je eigen land op vakantie te gaan. Er valt nog zoveel te ontdekken, en niet alleen buiten de grenzen!

vakantie mogelijkheden