Women Travel voor vakantie met alleen maar vrouwen

Women Travel

Women Travel is een reisbureau die reizen organiseert voor de lesbische vrouw. Zo kan je bij deze onderneming verschillende reizen boeken. Hou je van een doe vakantie dan kan je voor een sportieve vakantie gaan waar je gaat wandelen en fietsen in Spanje. Of wat dacht je van zeilen in Kroatië, snowkiten in Oostenrijk of Kitesurfen in Zeeland. Bij dit bedrijf is het allemaal mogelijk.  Het hele jaar door kan je terecht voor verschillende vakantie’s bij deze onderneming. Zo kan je op de website van dit bedrijf de verschillende reizen zien en de accommodaties bekijken. Ook de vertrekdatums zal je vinden op de website van deze onderneming.

women travel Bij Women Travel heb ik een geweldige vakantie geboekt en gehad

Omdat ik een lesbienne ben en graag eens op vakantie wilde met andere vrouwen. Ben ik een reis gaan boeken bij dit bedrijf. Omdat ik niet sportief ben aangelegd, ben ik voor een citytrip gegaan naar Zuid Afrika. Op het vliegveld leerde ik al meteen de andere vrouwen kennen en werd het al meteen erg gezellig. na de vakantie ben ik meteen weer gaan kijken op de website van Women Travel om nog een reis te boeken voor later het jaar.